06 augusti 2011

Shipchilivips så var låtsas livet vi levt dem senaste 2 veckorna över.Alldelles underbart har det vart.Vi föll pladask för norra Italien.Naturen.Maten.Vinet.Folket.Livsstilen.Klimatet.Så i år rattade igenom 186 mil igen för att genom alperna i Österrike passera hundratals gamla slott i bergen.Vi har passerat områden med snö på alptopparna och getter som klättrar där man aldrig skulle våga ta ett enda steg.För att sen hamna vid Garda sjön..i love!!!Men efter 4dagar av lättja,sol,bad i campingens vattenland,vin,bad i gardasjön......började det krypa lite i kroppen så vi tog pick o pack o drog vidare.Vi hamnade vid det allra vackraste stället du kan tänka dig Lago D Idro som ligger mer i alperna.Pre alps.Vi har bestigit berg.Cyklat uppför o nerför(!!)så att man kände att man levde.Men alltid med en sagolik vy.Vi var ute på promenad och från ingenstans dök det upp ett vattenfall där barnen kunde bada......
Vad säger man? Ja vi har ju iaf fyllt på vinters vin förråd hemma så vi har o ta av när det blåser som kallast:-)O nya ideer o planer blir till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
jag vet inte.....lite annorlunda på nåt sätt kanske...vet inte men det finns säkert nån diagnos som skulle stämma in på mig. Är gift med den bästa mannen som finns på jorden och har två världens sötaste barn.

Besökare Sedan Start 2010