28 december 2011

God fortsättning!

Julhelgen den kom o gick...utan stress.Med nära o kära poff.
Inge att berätta om det egentligen.Ja ni vet the same old same old.Julklappar i mängder.Julskinka.Ful julgran.Jansson......ja ni vet jul liksom.
Ja det var ju såklart roligt att tomten under natten lämnat en liten Muhammed Allah i Lisas rum.Fast den jävelen bits och det är ju mindre roligt såklart.Men vi sa att om det fortsätter så med Muhammed ger vi den till katten.Lite hamster tackas det väl aldrig nej till;)
Nejdå det ska väl inte behövas, vi håller på att dressera den lille med bland annat hinderhoppning,sitt fint,snurra runt osv.Det är det minsta man kan begära eller hur.
Lisa kom med namn förslaget by the way....hon är så rolig!!Fast hon har bytt namn nu och den heter till slut Plutten.Hon hade Syrien som förslag ett tag oxå.(Det är nånslags Syrisk hamster och därav kom hon på Muhammed och Syrien.)
Elina blev inte ledsen över att inte få en hamster för hon vill helst bara hålla på med att inreda sitt rum mest hela dagarna ...och ja kolla sig i spegeln.Så vi köpte en såndär fatboy till hennes tv hörna.Igår hade hon tv mys i sin fatboy med kusinen.Romantisk komedi kollades det på.Vad hände med fåret shaun och Pippi?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
jag vet inte.....lite annorlunda på nåt sätt kanske...vet inte men det finns säkert nån diagnos som skulle stämma in på mig. Är gift med den bästa mannen som finns på jorden och har två världens sötaste barn.

Besökare Sedan Start 2010