29 september 2010

Jag får följa med mannen lovar han=)Jihuuuuu

Vingårdsupplevelse för två
Välkommen till en exklusiv "all inclusive" upplevelse på Sveriges första vingård och vinfabrik. Vingården drivs av en stjärnkock med stor passion för mat och dryck vilket ger er en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. I samband med en härlig avsmakningsmiddag får ni en vinprovning ledd av en Sveriges få vinmakare. Ni bor i exklusiva dubbelrum på vingårdens hotell och får chans till en romantisk upplevelse i unika, avkopplande miljöer.

•Unikt besök på en av Sveriges främsta vingårdar
•Guidning av vingård och vinfabrik.
•Avsmakningsmiddag med vinprovning av prisbelönt vin
•En övernattning i dubbelrum inkl. frukost

Upplevelsen
Vingården består av 2,5 hektar mark där kända druvor som Vidal, Chardonnay, Merlot och Cabernet Franc odlas. Vinfabriken ligger i en 1600-tals ladugård där den gamla charmen bevarats. På vingården finns också en genuin vinkällare från 1500-talet. Under ledning av vinmakare får ni en guidad tur av vingården och dess fantastiska miljöer.


På kvällen bjuds ni på en vinkväll med säsongens avsmakningsbuffé. Vingårdens mysiga restaurang har ett flertal gastronomiska utmärkelser och drivs av en stjärnkrögare. Menyerna komponeras särskilt anpassade till vinerna och utifrån ett ekologiskt tankesätt. I samband med middagen hålls en vinprovning där ni under ledning av en vinmakare får lära er att prova viner. Under vinprovningen får ni testa 5 olika viner från gården, möjlighet finns också att välja till ett vin med flerfaldiga priser i vin-VM.


Efter en härlig middag ges möjlighet till avkoppling innan ni drar er tillbaka till era smakfullt inredda rum för en god natts sömn. Innan ni utvilade beger er hemåt avnjuter ni en härlig frukost.

2 kommentarer:

Om mig

Mitt foto
jag vet inte.....lite annorlunda på nåt sätt kanske...vet inte men det finns säkert nån diagnos som skulle stämma in på mig. Är gift med den bästa mannen som finns på jorden och har två världens sötaste barn.

Besökare Sedan Start 2010

Bloggarkiv