08 januari 2011

O medans vi ändå var i farten..

passade vi på att göra något för oss alldelles ovanligt. Det inträffar inte ofta och jag ber så hemskt mycket om ursäkt till dem vi försummar men idag hände det!Vi har varit sociala... med andra människor oxå till på köpet!Nej jag skojar inte....vi köpte med oss fikabröd o allt...DETTA händer inte särskilt ofta för såna som oss...vi som kommer från landet.Vi trivs liksom bättre här under korkeken där vi kan lukta på blommorna...fast jag är glad över att andra människor tar sig an och kommer hit och socialiserar med oss hur vi än beter oss mot dem.
Under stads besöket hälsade vi på mina getvakter/föräldrar oxå....stackars mamma har fått gardin hysteri totalt...igår gick hon så långt att det hela slutade med ett besök på akuten och sju stygn senare hade hon lugnar ner sig med sina gardin byten ...för ett tag iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
jag vet inte.....lite annorlunda på nåt sätt kanske...vet inte men det finns säkert nån diagnos som skulle stämma in på mig. Är gift med den bästa mannen som finns på jorden och har två världens sötaste barn.

Besökare Sedan Start 2010

Bloggarkiv